Passersystem – framkomlighet och skydd

Vi erbjuder olika lösningar för tillträdeskontroll såsom passagesystem, passersystem och porttelefon. Genom att installera ett passagesystem minskar behovet av nycklar. Det medför en ökad trygghet och kontroll på tillträdet till olika lokaler och fastigheter.

Vi erbjuder både online- och offlineläsare, samt centralenheter med integrationsmöjligheter. Med en enkel programvara i en dator eller via en app i telefonen kan du enkelt styra systemet. Ett annat alternativ är att vi sköter er anläggning på distans.

Systemet bygger på IP-baserade system, från marknadsledande tillverkare, och erbjuder det senaste inom säkerhetsteknik.

Bokningssystem

Via en stor och användarvänlig färgskärm som placeras i exempelvis trappuppgången kan den fastighetsansvarige kommunicera med alla i fastigheten. Här kan de boende göra alla sina bokningar och hämta såväl allmän som privat information gällande fastigheten. Integrerad informationstavla, trapphusregister, personlig sida, felanmälan, bokningsmöjligheter, bokningskontroll och passtider.

Dessutom erbjuder vi passersystem, bokning via webben, debiteringstjänster, administration via webben samt driftsövervakning över hela systemet.

Tillträdeskontroll

Vi håller en hög säkerhetsnivå och följer rådande regler och normer med krypterad och beröringsfri lästeknik, elektroniska lås och användarvänlig programvara. Oavsett storlek på objektet erbjuder vi full flexibilitet och kontroll på dina villkor.

 

Porttelefoni

Med en porttelefon från kan du hålla porten låst för obehöriga och samtidigt erbjuda en enkel lösning för att släppa in besökare. Uppkoppling görs mot ett analogt telefoniuttag – en lösning som minimerar dina installationskostnader då du slipper omfattande kabeldragning i fastigheten. Den inbyggda, beröringsfria läsaren i enheten gör även att du inte behöver komplettera porten med ytterligare passerläsare för behöriga användare.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Hur kan vi hjälpa dig på bästa sätt?

Jag samtycker att Great Security får använda mina personuppgifter till vidare kontakt gällande denna förfrågan

Kontakter

Axel Falck
KAM - Syd
Tel: +46 (0)46-274 12 00
Erik Stenler
Platschef - Varberg
Tel: +46 (0)340-64 58 09
Fredrik Lindblom
Försäljning/Elektronik - Mitt
Tel: +46 (0)70-601 60 40