Great Security Vision – avancerad kamerasäkerhet

Kamerasäkerhet är idag ett av våra mest innovativa områden. Genom enheten Vision erbjuder vi avancerad kamerateknik och kameraövervakning inom en rad branscher, till exempel trygghetskameror inom hemtjänsten och höghastighetskameror för processövervakning inom industrin.

Vårt team på Vision har stor kompetens inom både IT-säkerhet och avancerad bildanalys – och har alltid den senaste tekniken i fokus.

Vi är en certifierad anläggarfirma för CCTV-installationer och har flera behöriga ingenjörer inom CCTV. Med Vision tar vi det ett steg vidare och samlar de mest framåtriktade projekten, med ett stort fokus på att utveckla morgondagens kameralösningar.

Projekt där vi redan idag använder denna teknik framgångsrikt är exempelvis inom processäkerhet, där vi driver flera projekt i Sverige, Holland, Polen och USA tillsammans med Essity.

Trygghetssensor för vårdboende

Med Greats trygghetssensorer ger vi en personlig assistent som hjälper personalen att förbättra tillsynen på vårdboenden.

Här är några fördelar med vår tjänst:

  • Leverera anonymiserad status med en trygg optisk sensor
  • Verifierade larm på skarpa händelser
  • Aktivitetsrapporter under natten som ger data hur personen mår
  • Aktivitetsdetektor för att mäta andning och puls

Läs mer om vår tjänst och trygghetssensorer här.

Trygghetskameror för hemtjänst

Inom konceptet Trygg hemma levererar vi trygghetskameror till hemtjänsten i olika kommuner. Kameratekniken används för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan. Därigenom skapar vi en trygghetskänsla. Läs mer om vår tjänst Trygg hemma här.

 

Se filmen om Trygg Hemma här

Hur kan vi hjälpa dig på bästa sätt?

Jag samtycker att Great Security får använda mina personuppgifter till vidare kontakt gällande denna förfrågan

Kontakter

Daniel Svensson
Affärsområdeschef - Vision
Tel: +46 (0)10-333 32 26
Robin Svensson
SPOC - Vision
Tel: +46 (0)10-33 33 210